13 Mayıs 2015 Türkiye'de Yerel Vergileme Sorunları Sempozyumu

Türkiye'de Yerel Vergileme Sorunları Sempozyumu

Türkiye’de Yerel Vergileme Sorunları

Yerel Yönetimler ve Kamu Yönetimi Bölümlerinin, Marmara Üniversitesi İİBF Mezunlar Derneğiyle ortaklaşa düzenlediği Sempozyum 13 Mayıs 2015 tarihinde Anadolu Hisarı Kampüsünde yapıldı. Sempozyumda Türkiye’de Yerel Vergileme Sorunları tartışıldı. Sempozyum iki oturumda gerçekleştirildi.

Öğleden önceki ilk oturumda daha teorik ve akademik içerikli sunumlar yapıldı. Bu oturumda yerel vergileme, mali özerklik, kentsel rant ve denetim konuları etraflıca ele alındı ve 5 akademisyen tebliğini sundu. Öğleden sonraki ikinci oturumda uygulamacıların deneyimleri paylaşıldı ve 4 tebliğ sunuldu. Bu oturumda verginin tahsilatı ve denetiminde yaşanan sorunlar ele alındı ve mevzuattan kaynaklanan sorunlara dikkat çekildi.

Sempozyum afişi için tıklayınız.

Sempozyum programı için tıklayınız

.

Bu sayfa Yerel Yönetimler tarafından en son 13.12.2016 12:30:25 tarihinde güncellenmiştir.