Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Yüksek Lisans Programı

Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Yüksek Lisans Programı 1995 yılında eğitime başlamıştır. Programda tezli Yüksek Lisans yapılmakta olup, eğitim dili Türkçedir. Öğrenciler her dönem için seçecekleri 5’er ders ve bunu takip eden tez çalışmasını tamamlayarak Yüksek Lisans derecesini elde etmektedirler.

Programa Kamu Yönetimi bölümleri başta olmak üzere pek çok bölümden öğrenci başvuru yapmakta ve kabul edilmektedir. Bu bağlamda Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, İşletme, İktisat, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler vb. pek çok sosyal bölüm ile Şehir Planlama ve Mühendislik gibi teknik bölümleri bitiren lisans mezunları Programa başvuru yapabilmektedir.

Yüksek Lisans açılan dersler için tıklayınız.

2016-2017 Güz Dönemi Yüksek Lisans ders programı için tıklayınız.

Bu sayfa Yerel Yönetimler tarafından en son 29.08.2016 13:11:41 tarihinde güncellenmiştir.