Pazartesi Grubu Etkinlikleri

Yerel Yönetimler Bölümü araştırma görevlileri ve öğretim üyeleri; Kamu Yönetimi Bölümü araştırma görevlileri ve yine aynı bölümden dileyen öğretim üyelerinin düzenli katılımlarıyla, her pazartesi günü öğleden sonra toplanılmaktadır. Bu toplantılarda  önceden kararlaştırılan bir metin tartışılmakta veya sunumlar yapılmaktadır. Bu sunumlar bazen üniversitemiz dışındaki değerli akademisyen, bürokrat ve sivil toplumdan kişiler tarafından da yapılabilmektedir.

Pazartesi Grubu etkinliklerinin temel amaçları, farklı akademik yönelimlere ve farklı bakış açılarına sahip akademisyenler arasında bir etkileşim ortamı oluşturabilmek, iki bölümdeki akademisyenlerin birbirlerinin fikirlerinden istifade etmelerine ortam hazırlamak ve canlı bir etkileşim ortamını sürekli kılabilmektir.

Her iki bölümün neredeyse kuruluşundan bu yana (2013 yılından bu yana) düzenli biçimde devam ettirilen bu toplantılar, bu etkileşim ortamının yararına inanan değerli arkadaşlarımızın özverili katılımıyla hayat bulmaktadır.

23 Kasım 2015 tarihli değerlendirme toplantısında, pazartesi toplantılarında dönem koordinatörlüğü sistemine geçilmesi ve dönem koordinatörünün iki bölüm arasında dönüşümlü olarak değişmesi kararı alınmıştır.

Pazartesi Grubu etkinliklerine ilişkin haftalık detaylar aşağıdadır:

2016 Yılı Etkinlikleri

2015 Yılı Etkinlikleri

2014 Yılı Etkinlikleri

2013 Yılı Etkinlikleri

Bu sayfa Yerel Yönetimler tarafından en son 15.11.2016 11:29:18 tarihinde güncellenmiştir.